dalauro showlist

default showlist voor dalauro bed & breakfast

Welkom bij Dalauro Bed & Breakfast

Eyserheide ... misschien wel het mooiste plekje van Zuid-Limburg. De vergezichten zijn adembenemend. De natuur met talloze wandel- en fietsroutes ligt voor de deur, en de rust is er bijna hoorbaar. Precies op dit plekje, boven aan de Eyserbosweg, ligt een heerlijke uitvalsbasis voor de rust en natuurliefhebber. Daar waar in het verleden de koeien werden gestald realiseerden we een aantal luxe en comfortabele gastenkamers.

Om uw verbijf in onze bed & breakfast zo compleet mogelijk te maken hebben we niet alleen veel aandacht besteed aan de inrichting van de kamers. Maar ook aan faciliteiten zoals een sauna, een solarium, een lounge hoek met open haard en een royale leestafel met comfortabele fauteuils.

Kijkt u gerust even rond op onze site zodat u zich een beeld kunt vormen van wat u bij uw volgende vakantie of uitstapje naar Zuid-Limburg mag verwachten; van ons en van de omgeving. Veel plezier met uw verkenning en wellicht tot ziens in onze bed & breakfast, uniek in het Zuid-Limburgse heuvelland.

Laura en Rob.