Onze gastentafel

Rob’s échte passie …

Tja, als het over eten gaat raakt u bij ons een gevoelige snaar. Wij houden ervan! En dat gevoel delen we graag met onze gasten, aan de gastentafel, bijvoorbeeld.

Een paar keer per week bieden wij onze logerende gasten de gelegenheid om aan te schuiven aan onze table d’hôtes’. Terwijl u kennis maakt met de andere gasten, bereiden wij een smakelijke maaltijd voor u.

Het was nog lang gezellig!

Het concept van onze gastentafel is gestoeld op ‘ontmoeten’. Terwijl Rob vanuit de keuken heerlijke geuren de huiskamer in laat dwarrelen, raakt u met elkaar in gesprek. Het glaasje wijn versterkt de verbinding.

Bij onvoldoende interesse onder onze gasten valt dit fundament van ‘samen genieten’ weg. Om die reden verzorgen wij onze table d’hôtes bij een minimum deelname van 6 gasten.

Meld uw interesse bij de boeking.

En omdat we ook voor onze gastentafel bij voorkeur gebruik maken van producten uit de streek, stellen we onze leveranciers graag aan u voor:

Wijn van Marcel

Er wordt in Zuid-Limburg zeer verdienstelijk wijn gemaakt van druivenrassen die wat minder zon nodig hebben en goed gedijen op de kalkrijke grond.

Een van de meest actieve wijnboeren is Marcel Somers. Zijn wijngaarden bevinden zich tegen de flanken van de Fromberg, met fenomenale vergezichten. Zijn wijn maakt hij in Ubachsberg, op slechts een paar steenworpen van onze B&B. En daarom komt hij zijn wijnen altijd even persoonlijk langs brengen. Of zou hij toch voor die brownie komen …

Website Diner Andre

Groenten van André

Midden in een van de mooiste vergezichten vanaf de Eyserbosweg ligt, langs het spoor van het ‘miljoenenlijntje’, tussen de boomgaarden en weilanden met runderen, een waar culinair paradijs, de Eyserhalte. Gerund door André en zijn team.

Een zorgvuldig samengestelde selectie zelf verbouwde, zelf geproduceerde of zorgvuldig ingekochte delicatessen. Allemaal bedoeld voor het Grote Genieten. In het aspergeseizoen kopen we hier bijvoorbeeld met plezier het witte goud. U doet uzelf tekort als u niet even bij deze delicatessenfabriek langs gaat tijdens uw verblijf bij ons. Laat u verrassen door het waanzinnige assortiment van deze landwinkel.

Vlees van Roy Kusters

Prachtige, imposante beesten zijn het, die Blanc Blue Belge runderen. Ook wel dikbil runderen genoemd, vanwege de overmatige spierontwikkeling. Ze lopen rond op het Pasveld, waar de familie Kusters ze ruimte en een goed leven geeft, alvorens ze geheel in eigen beheer klaar te maken voor consumptie.

Het vlees is mager, mals en sappig, dankzij de fijne spiervezels. Niet voor niets halen we ons rund (en ander) vlees voor onze gastentafel hier vandaan.

Kruiden van Frank en Monique

Er bestaat geen kruid waar herborist Frank niet alle ins en outs van kent. Samen met zijn vrouw Monique runt hij biologische kruidenkwekerij Puur Aroma in Margraten.

Een of twee maal per jaar lopen we samen een rondje langs de kassen en kiezen de fijnste kruiden uit voor keuken en thee. Voor in onze eigen tuin, zodat we ze dagelijks vers kunnen plukken. Zo kunnen onze gasten hun persoonlijke melange samenstellen voor een verse kruidenthee.