Het enige dat telt

is wat ú er van vindt!

Daarom doen wij u de volgende belofte:

“Wij beloven u een paar fijne dagen in onze bed & breakfast. Dat vinden wij belangrijk. U ziet immers al een tijdje uit naar uw welverdiende mini-vakantie naar Zuid-Limburg. Deze betekent veel voor u. Wij zijn trots dat u voor ons gekozen heeft, en voelen ons daarom verantwoordelijk om u een fijn verblijf te bezorgen.

Wat dat is, ‘fijn’, verschilt natuurlijk per gast. Wat ons betreft gaat dat verder dan een goed bed en dito breakfast. Laat u verrassen, maar maak uw wensen ook gerust kenbaar. Wij helpen u graag met het invullen ervan. En, mocht u na afloop toch niet tevreden zijn over uw verblijf bij ons, dan vertelt u ons eerlijk wat we beter hadden moeten doen en dan doen we het gewoon nog eens. Maar dan op onze kosten.”

Daar staan wij voor!

2 januari 2016
Beste Rob en Laura, Na een hartelijk welkom door jullie met koffie en brownie voelden wij ons meteen thuis. Tijdens ons verblijf hebben wij na een goede nachtrust heerlijk ontbeten, mooie wandelingen gemaakt en genoten van het diner dat Rob ons heeft voorgezet. Kortom Dalauro voelde als een “Tweede Huis” en is daarom voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel voor alles en tot ziens!
Fred en Willie