Wie we zijn

en waarom we dit doen

Wij zijn Laura en Rob. Blij dat we ooit het roer om hebben gegooid om onze ziel en zaligheid te leggen in wat nu onze Bed and Breakfast is.

Wij respecteren uiteraard uw privacy. Maar aangezien wij zelf ook wonen in de boerderij waar u verblijft, zult u ons en onze kinderen regelmatig tegenkomen. U logeert immers ‘daLauRo’ … bij Laura en Rob.

Wij stellen ons daarom even aan u voor.

Laura heeft een achtergrond in consultancy, Rob in de telecommunicatie. We hebben twee kinderen, Stan en Luuk. En hoewel de geneugten van het puberen ook óns niet bespaard blijven, zijn het échte schatten! Het digitale tijdperk ontgaat ze niet, maar in de iPad-loze uren spelen ze graag buiten met de 4 andere jongens die Eyserheide ‘rijk’ is.

We sluiten niet uit dat hun fietsen eens in de weg staan, maar we blijven proberen ze de kunst van het opruimen bij te brengen.

We houden van de natuur, het buitenleven en van lekker eten. We hebben in het verleden veel gereisd. Tijdens onze reiservaringen zijn we zelden een plek tegengekomen die perfect voldeed aan onze wensen. Deze plek hebben we nu zelf gecreëerd. Een plek in de natuur, met maximaal comfort maar wel met een heel gemoedelijke, huiselijke sfeer. Voeg daar oprechte aandacht en goed eten aan toe, Rob’s échte passie, en de ingrediënten zijn daar voor een onvergetelijk verblijf.

dalauro-bed-breakfast-over-ons-6

Rob geniet intens van het creëren van genietmomenten voor zijn gasten. “Niets mooier dan gelukkige mensen om je heen, toch”. Dat verklaart bijvoorbeeld ook zijn drive om alleen maar de lekkerste producten op tafel te zetten. Bij ontbijt én diner.

dalauro-bed-breakfast-over-ons-7

En hoewel ook Laura energie haalt uit het contact met onze gasten, gaat ze nog meer stralen als ze anderen helpt bij het realiseren van hún ambities. Personal coaching, dus. Maar wel met échte aandacht. Meer over Laura’s ontwikkeling als #aandachtverstrekker, en hoe dat soms mooi samensmelt met onze B&B, leest u hier.