Praktische informatie

goed om te weten

Minimum verblijfsduur

In beginsel hanteren wij een minimum verblijfsduur van twee nachten. Zeker in de weekends en schoolvakanties, omdat we dan ook graag tijd besteden aan ons gezin. Het schoonmaken van kamers vinden onze kinderen geen fijne invulling van deze ‘quality time’ ūüôā¬†Tijdens lange weekends (Hemelvaart, Pasen en Pinksteren) geldt een minimum verblijf van drie nachten.

Trouwens, waarom zou u uzelf tekort doen en maar zo kort komen genieten van al het mooie dat het Zuid-Limburgse heuvelland u te bieden heeft.

In- en uitchecken

Op uw dag van aankomst verwelkomen u graag vanaf 16.00 uur met een kop koffie of thee en huisgemaakte brownie. Als u eerder arriveert zijn wij waarschijnlijk nog aan het werk, maar zet gerust uw auto alvast op onze parkeerplaats voor een eerste kennismaking met de omgeving.

Op de dag van vertrek zitten wij niemand ‘achter de vodden’. Dus neem gerust tijd voor uw ontbijt. Als wij rond een uur of 11 weer kunnen beschikken over uw kamer dan komt onze planning niet in gevaar.

Groepen

Onze bed & breakfast is een ideale plek voor een paar dagen onder vrienden of familie. Wij ontvangen u graag en denken met plezier met u mee over een leuke invulling van uw tijd samen. Mocht uw groep uit meer dan 8 personen bestaan, dan bent u van harte welkom indien u de gehele accommodatie huurt.

Dit is om de rust en het comfort van al onze andere gasten zo veel mogelijk te waarborgen. Groepen kleiner dan 8 personen zijn in de minderheid en mêleren doorgaans prima met de overige gasten.

Kinderen

Wij runnen sinds een paar jaar met veel plezier onze Bed & Breakfast. Wij hebben in die tijd mogen ervaren dat, naast de actieve buitenmens, ook de liefhebber van natuur, cultuur, maar vooral … rust ons weet te vinden. We hebben echter ook mogen ervaren dat dit niet altijd goed samen gaat met gezinnen die met (jonge) kinderen bij ons verblijven.

Hoewel wij persoonlijk een zwak hebben voor onze kleinste gasten, hebben we er toch voor gekozen om reserveringen met kinderen jonger dan 8 jaar slechts te honoreren indien zij deel uitmaken van een gezelschap dat de gehele accommodatie bezet. Dit om de rust en het comfort van onze andere gasten zo veel mogelijk te waarborgen. Wij hopen op uw begrip voor dit standpunt.

Toeristenbelasting

Al onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze bedraagt in de gemeente Gulpen-Wittem ‚ā¨1,35 pppn. Kinderen < 14 jaar zijn geen toeristenbelasting verschuldigd.

Annuleren

We gaan er natuurlijk niet van uit maar er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u uw geplande verblijf bij ons moet annuleren. Gelieve daarom kennis te nemen van onze Annuleringsvoorwaarden.

Huisdieren

Wij hebben er voor gekozen om geen huisdieren toe te staan in onze accommodatie.