Geniet van onze faciliteiten

en boek gerust een nachtje bij

Geniet van onze Bed and Breakfast met sauna, massage en andere faciliteiten

Natuurlijk is het goed toeven op uw kamer en in onze gemeenschappelijke ruimte. Maar u zou uzelf tekort doen als u geen gebruik zou maken van onze andere faciliteiten.

Even heerlijk onderuit zakken in onze lounge, wijds de krant open slaan aan onze leestafel, de spieren ontspannen in de sauna of lekker hangmatten in de tuin. Of … een massage misschien?

Koffie en (verse) kruidenthee zijn van het huis.

Gemeenschappelijke ruimte

In het hart van onze boerderij bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte, uw huiskamer. Neem plaats aan de lange stamtafel om even uitgebreid de krant te lezen. Of plof neer in de gezellige lounge om uw dag nog eens te herbeleven.

In de koude maanden zorgt onze houtgestookte haard voor extra warmte en sfeer. Kopje koffie of wijntje binnen handbereik …

Wie doet me wat!

Gastentuin

Vanuit de gemeenschappelijke ruimte heeft u toegang tot onze gastentuin, waar u met een kop koffie en een goed boek geniet van de laatste zonnestralen van vandaag.

Speciaal voor de liefhebbers van zonsondergangen hebben we een plekje gecreëerd van waaruit u de zon ziet verdwijnen achter de weilanden met schaapjes.

Uw verse kruidenthee knipt u zelf!

Gastentafel

Tja, als het over eten gaat raakt u bij ons een gevoelige snaar. Wij houden ervan! En dat gevoel delen we graag met onze gasten.

Bij voldoende interesse kunt u een paar keer per week plaatsnemen aan onze gastentafel. Terwijl u kennis maakt met de andere gasten, bereiden wij een smakelijke maaltijd voor u … en het was nog lang gezellig.

Sauna en Solarium

Geniet van uw Bed and Breakfast met sauna. Want waarom zou u zichzelf na een inspannende dag buiten niet verwennen met een heerlijke sauna of een lekker zonnebad binnen.

Onze infrarood sauna en solarium staan op verzoek tot uw beschikking. Uw persoonlijke badjas hangt klaar en voor een drankje wordt gezorgd. Heerlijk, zo’n Bed and Breakfast met sauna.

Da’s pas ontspannen!

B&B met Massage

En als u dan toch helemaal aan het ontspannen bent, dan is het goed om te weten dat wij op uw verzoek een professionele masseuse laten komen om de weldaad op de spits te drijven.

Zowel een stevige sportmassage als een subtielere ontspanningsmassage behoren tot de mogelijkheden. Jacqueline, onze masseuse, is van alle markten thuis. Geniet van uw B&B met massage mogelijkheid.

Wat een weldaad!

dalauro_wifiiconEn natuurlijk beschikken we over probleemloos, gratis, WiFi.
Maar we noemen het hier bewust als laatste … want daar kwam u toch niet voor?