Benieuwd hoe wij een veilig (en smakelijk) verblijf waarborgen?
Blog2020-02-10T21:55:10+00:00

Dalauro
Blog

Dalauro
Blog

Je maakt wat mee in een B&B

Als ‘ie even niets te doen heeft wil Rob nog wel eens achter de PC kruipen om zijn gedachten
aan het toetsenbord toe te vertrouwen. Over een leuke gebeurtenis, iets moois in de omgeving,
een recept, een leuke anekdote. Lees hier zijn meest recente gedachtenspinsels.

2103, 2018

Stuntfotograaf

Door |Dalauro|

"Heb je een ladder, Rob?"... vroeg Shirley aan ons toen ze foto's aan het maken was van onze fris gerestylede gastenkamers. Het was duidelijk dat we niet zómaar een vakvrouw hadden ingehuurd om onze inspanningen op de gevoelige plaat vast te leggen, maar een vakvrouw met lef. "Gewoon, om de kamers eens van boven te fotograferen. Is weer eens wat anders", zei ze vastberaden.

2901, 2018

Dalauro, the restyling.

Door |Dalauro|

“Gaan jullie écht alle kamers verven? En het ziet er allemaal nog zo fris uit!” Het is niet de eerste keer dat onze gasten verbaasd reageren als we ze vertellen over onze plannen. En ach, we snappen dat wel. Onze kamers voldoen immers prima. Alles zit nog strak in de verf, ze zijn goed onderhouden, fijn en comfortabel ingericht en zien er verzorgd uit. Wat wil een gast nu nog meer …

“We komen al heel wat jaren bij Laura en Rob en het voelt steeds meer als thuis. De sfeer, de omgeving, de gastentafel, de persoonlijke aandacht … het is allemaal super en top. De slogan van Dalauro, ‘welkom thuis’, is voor ons dan ook helemaal van toepassing. Ook al wonen we zelf in Limburg, een verblijf bij Laura en Rob voelt echt als een kleine vakantie, met alles wat daar bij hoort. Niet in de laatste plaats het lekkere eten, trouwens :-)”.

Nicole & John, Weert

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren
Ga naar de bovenkant