DaBrownie

niet zómaar een brownie

Wij verwelkomen onze gasten graag met iets lekkers uit eigen keuken. In het verleden was dat een stuk Limburgse vlaai. Tot dat we een keer een schaal brownies bakten. Nou, dat hebben we geweten!

Terugkerende gasten verwachten nu niet anders meer dan onze homemade brownie. Sterker nog, ze komen er voor terug! Dat zou iets over onze vlaai kunnen zeggen, maar de ingetogen kreuntjes die onze gasten soms slaken zodra ze hun tanden in ‘dabrownie’ zetten doet anders vermoeden.

De verzoeken om onze brownies ook te verkopen konden we eenvoudig niet langer negeren. Daarom versturen we nu ook onze brownies per post naar u toe.

Op úw verzoek, onze brownies per post!

We bakken onze brownies een paar keer per week, in enkele smakelijke varianten. Met walnoten, bijvoorbeeld, of met cranberry’s. Zelfs glutenvrij! We verpakken ze per 6 in een doosje en sturen de brownies per post naar u op.

Een dag later valt een doosje smeuïge ‘brownies uit Limburg’ bij u in de brievenbus. En dan zou ik ze maar snel verstoppen …. of gewoon eerlijk delen met uw huisgenoten of collega’s.