Dalauro in transitie naar Dalauro Next

Dalauro in transitie naar Dalauro Next

Dalauro in transitie naar Dalauro Next

Met Rob en Laura stond Dalauro breed bekend als niet zo maar een bed & breakfast, maar een plek om je thuis te voelen. Een plek om tot rust te komen. Een plek om te genieten; van elkaar en van al het moois dat het Limburgse Heuvelland te bieden heeft. En dat is precies zoals wij, de nieuwe eigenaren Nathalie en Rob, dat ook zien en voort willen zetten!

In de tussentijd, tot april 2022, is de Bed & Breakfast gesloten en kan er helaas niet gelogeerd worden. Dit omdat wij officieel per 1 maart de eigenaren zijn en wij nu bezig zijn met de opstart van ons bedrijf. De maand maart hebben we nodig om een eerste personal touch aan de B&B te geven, ons privé huis in te richten en te verhuizen. Klaar om met gezonde spanning in april open te gaan als Dalauro Next.

Wel kan er nu reeds gewoon geboekt worden. Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Zomervakantie, Herfstvakantie, of gewoon een weekend of mid-week naar keuze. Ga naar de button ‘controleer beschikbaarheid’, bekijk de opties en boek je verblijf.

Over ons
Reserveren

“Het was, zoals inmiddels bijna gewoon, gewend en verwacht, weer een heerlijk verblijf bij Laura en Rob. Rust, ontspanning, oprechte aandacht en leuke ontmoetingen zijn de vaste ingrediënten van onze dagen bij Dalauro. Het is voor ons écht onthaasten. Ook de omgeving geeft daar voldoende aanleiding toe, met prachtige natuur, mooie landschappen en Maastricht ‘om de hoek’. We blijven komen!”

Petra & Peter, Maarssen

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren