Dalauro Next: waar staan we nu?

Dalauro Next: waar staan we nu?

Dalauro Next: waar staan we nu?

9 maanden en een jaarwisseling verder is het tijd om terug- en vooruit te blikken.

De jaarwisseling 2021-2022 stond in het teken van de aankoop van de B&B en een warme overdracht door Laura en Rob.
In maart verhuisd en 1 april al proefweekend voor onze familie, dat hebben we doorstaan. Meteen daarna ‘Oud en Nieuw maar dan later’ weekend met Rob en Laura samen én met hun oude bekende gasten. Zo spannend, maar het was een geweldig weekend!

In de 9 maanden die volgden hebben we meer en meer onze persoonlijke tint aangebracht in het interieur, zijn we overgestapt op strijkvrij beddengoed, hebben we nieuwe bedden aangeschaft, nieuw badgoed (ongebleekt en ongeverfd) en nieuwe tuinmeubels. We proberen zo vriendelijk mogelijk voor het milieu te zijn door te wassen en poetsen met ecologische producten. We hebben flinke stappen gemaakt in verduurzaming, door warmtepompboilers en slimme thermostaatkranen; het begin is gemaakt.

In 9 maanden ontvingen we meer dan 600 fijne gasten, serveerden we ruim 350 4-gangen diners, draaiden we wel 320 machines was! We zaten in een rollercoaster, die veel energie kostte maar ook zoveel energie opleverde, door alle mooie ontmoetingen, goede gesprekken, fijne reacties van onze gasten. Dank daarvoor. Wij gaan door!

In 2023 werkt Rob in een andere baan, die beter moet aansluiten bij het hebben van een B&B. We gaan verder met verduurzaming om zoveel mogelijk van het gas (en de hoge kosten) af te komen en natuurlijk gaan we ook nog een stapje verder in het creëren van onze eigen sfeer. De buitenboel zal geschilderd worden en daarmee een andere look krijgen. En wij blijven genieten van deze prachtige plek en blijven die graag delen! Houd ons in de gaten op Facebook, want ons voornemen is om dát ook beter bij te houden :)!

Over ons
Reserveren

“Het was, zoals inmiddels bijna gewoon, gewend en verwacht, weer een heerlijk verblijf bij Laura en Rob. Rust, ontspanning, oprechte aandacht en leuke ontmoetingen zijn de vaste ingrediënten van onze dagen bij Dalauro. Het is voor ons écht onthaasten. Ook de omgeving geeft daar voldoende aanleiding toe, met prachtige natuur, mooie landschappen en Maastricht ‘om de hoek’. We blijven komen!”

Petra & Peter, Maarssen

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren