Dalauro
Niet zómaar een B&B

Dalauro
Niet zómaar een B&B

Waarom Dalauro

Dalauro is niet zo maar een bed & breakfast, het is genieten voor gevorderden.

Wie zijn wij

Wij zijn Nathalie en Rob, welkom bij ons thuis. Wij stellen ons graag aan u voor.

Ons motto

Ontmoeten, onthaasten en genieten staan centraal bij Dalauro Next.

Ont-moeten in het Italië van Zuid-Limburg

Dalauro is niet zo maar een bed & breakfast, het is genieten voor gevorderden. Wij gaan net even iets verder dan dat.

Dalauro is een plek om je thuis te voelen, een plek waar je met open armen wordt ontvangen. Door het beste van Italië en Zuid-Limburg – de uitzichten, smaken en gastvrijheid – te combineren, zorgen wij voor een onvergetelijk verblijf in het Toscane van Limburg!

Wij zijn Nathalie en Rob, welkom bij ons thuis. Wij willen ons graag even aan je voorstellen, want hoewel wij de privacy van onze gasten respecteren, zullen wij elkaar tijdens je verblijf bij Dalauro regelmatig tegenkomen.

Buitengebieden

Wij houden van de eenvoudige pure Italiaanse keuken, maar vooral ook de grote eettafel vol boeiende mensen en lekker eten. Laten we nou net in het Toscane van Limburg wonen! 

Ontmoeten, onthaasten en genieten staan centraal bij Dalauro. Wij gunnen je een bezoek aan Limburg waar je tot rust komt, en kunt genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft. Daarom worden al onze gasten warm ontvangen, krijgen oprechte aandacht, verblijven in moderne en verzorgde kamers en zijn welkom aan een met liefde bereid ontbijt en ons gastendiner op vrijdagavond.

Rob bij het haardvuur
Het dal in de buur van Dalauro

Het Zuid-Limburgse Heuvelland biedt vertier voor iedereen. Of je nu graag wil inspannen of ontspannen, er op uit wilt om het Heuvelland te ontdekken, lekker door een stad wil slenteren of de vruchten van onze Bourgondische cultuur wil proeven. Er is voor ieder wat wils in Zuid-Limburg.

“Dit was al weer de 14e keer bij jullie. Of was het al de 15e. We weten het niet meer precies. Wat we wel weten is dat we blijven komen. Voor de plek, voor de omgeving, voor de liefde voor lekker eten, het ontbijt, de gastentafel, voor Maastricht, voor de Eyserhalte, voor van alles en nog wat. Maar vooral voor jullie!”

Yolanda & Paul, Arnhem

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren