Dalauro
Niet zómaar een B&B

Dalauro
Niet zómaar een B&B

Waarom Dalauro

Dalauro is niet zo maar een bed & breakfast, dat zijn we ook nooit geweest.

Wie zijn wij

Wij zijn Rob en Laura, welkom op onze boerderij. Wij stellen ons graag aan je voor.

Onze belofte

Ontmoeten, onthaasten en genieten staan centraal bij Dalauro.

Ont-moeten in het Italië van Zuid-Limburg

Dalauro is niet zo maar een bed & breakfast, dat zijn we ook nooit geweest. Wij gaan net even iets verder dan dat.

Dalauro is een plek om je thuis te voelen, een plek waar je met open armen wordt ontvangen. Door het beste van Italië en Zuid-Limburg – de uitzichten, smaken en gastvrijheid – te combineren, zorgen wij voor een onvergetelijk verblijf in het Toscane van Limburg!

Wij zijn Rob en Laura, welkom op onze boerderij. Wij willen ons graag even aan je voorstellen, want hoewel wij de privacy van onze gasten respecteren, zullen wij elkaar tijdens je verblijf bij Dalauro regelmatig tegenkomen. Je logeert immers ‘daLauRo’, bij Laura en Rob.

Rob en Laura
Buitengebieden

Laura is half Italiaans. Rob houdt van Italië, en dat is niet alleen omdat zijn vrouw toevallig Italiaanse roots heeft. Nee, Rob houdt van de Italiaanse eetcultuur. Van de gerechten die zo eenvoudig in elkaar steken, maar toch zo smaakvol zijn. Hij houdt van de rol van familie in de Italiaanse cultuur.

Ontmoeten, onthaasten en genieten staan centraal bij Dalauro. Wij gunnen je een bezoek aan Limburg waar je tot rust komt, en kunt genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft. Daarom worden al onze gasten warm ontvangen, krijgen oprechte aandacht, verblijven in moderne en verzorgde kamers en zijn welkom aan een met liefde bereid ontbijt en ons gastendiner op vrijdagavond.

Rob bij het haardvuur
Het dal in de buur van Dalauro

Het Zuid-Limburgse Heuvelland biedt vertier voor iedereen. Of je nu graag wil inspannen of ontspannen, er op uit wilt om het Heuvelland te ontdekken, lekker door een stad wil slenteren of de vruchten van onze Bourgondische cultuur wil proeven. Er is voor ieder wat wils in Zuid-Limburg.

“Dit was al weer de 14e keer bij jullie. Of was het al de 15e. We weten het niet meer precies. Wat we wel weten is dat we blijven komen. Voor de plek, voor de omgeving, voor de liefde voor lekker eten, het ontbijt, de gastentafel, voor Maastricht, voor de Eyserhalte, voor van alles en nog wat. Maar vooral voor jullie!”

Yolanda & Paul, Arnhem

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren