Genieten zit in de kleine dingen.
Daarom zijn onze gastenkamers fraai ingericht: helemaal van deze tijd met details die het verschil maken.

Onze kamers

Kamer sjoen

Knus maar comfortabel
Knus maar mooi, ‘sjoen’ op zijn Limburgs, dat zijn de kamers op
de begane grond. Ingericht met moderne en warme tinten,
bieden ze alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

Kamer Sjoener

Net dat beetje mooier
Net dat beetje mooier, ‘sjoener’ dus. Ook gelegen op de begane
grond maar iets ruimer, een breder bed en een extra wastafel en toch
even knus als de Sjoene kamers.

Akmer sjoenst

Gun jezelf dat beetje extra luxe
Gun jezelf de mooiste kamer, de ‘sjoenste’ kamer. Net wat luxer en groter. Deze kamers, gelegen op de bovenverdieping, zijn groter en gesitueerd onder een hoog puntdak met oude spanten als trotse dragers.

Alle kamers zijn voorzien van:

Nieuwe boxspring van 160cm of 180cm breed

Badkamer met (inloop)douche of ligbad

Badproducten van ‘Stop the water while using me’

Badgoed van ongebleekte en ongeverfde katoen

Basis faciliteiten (WiFi, zitje, koffie/thee, föhn)

Flatscreen (met Netflix)

Ontbreekt er toch nog iets? Vraag het ons, wie weet hebben we het tóch.

Aanbod kamers

Gastvrijheid met een grote Zuid-Limburgse "G"

“Gesitueerd te midden van een prachtig gebied ligt de pittoreske B&B van Rob en Nathalie. Met respect voor ecologie en de lokale gemeenschap kunnen de gasten zich laven aan alles wat ZuidLimburg te bieden heeft.

In kort bestek: gastvrijheid vanuit Rob&Nathalie met respect voor afstand/nabijheid, zeer smakelijk eten en drinken, eigentijdse huiselijk inrichting van de centrale ontmoetingsplek, mooie en zeer schone kamers. De arrangementen “op vrijdag aanschuiven aan de eigen tafel” (kwaliteit restaurant waardig), huren van electrische fietsen en dineren bij het kwalitatief zeer hoogstaand restaurant de Leuf zijn zeer aanbevelingswaardig!”


Ramon & Stephanie

Tien met een griffel!

“Wij hebben vier dagen in de B&B Dalauro van Rob en Nathalie gelogeerd. Wat een verademing was dit. De geweldig mooie accommodatie op een evenzo bijzondere locatie, de enorme gastvrijheid, en alles tot in de puntjes schoon en verzorgd. Op vrijdagavond hebben we samen met de andere gasten genoten van een overheerlijk viergangen diner dat door Nathalie en Rob zelf was bereid. Ronduit genoten en wat ons betreft een tien met een griffel! De kunst zit h’m in het weten te onderscheiden van andere B&B’s. Dit is waartoe Nathalie en Rob zeer goed instaat zijn. Nogmaals onze dank voor het fijne verblijf in jullie B&B Rob en Nathalie.”

Norbert en Jojanneke Rietveld

Een bijzonder plekje waar de zon altijd schijnt

“Wat een fijne plek! Rob en Nathalie geven je een zeer warm welkom en zorgen voor een zeer bijzonder verblijf. Dit is de tweede keer dat we hier zijn. Wij vonden het verblijf bij de vorige eigenaren al heel fijn, Rob en Natalie weten het gevoel van Dalauro prachtig voort te zetten en zelfs hun eigen mooie draai aan te geven. Wij vinden Dalauro een hele bijzondere plek waar de zon altijd schijnt. We hebben dit weekend helaas veel regen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken! De tips van Rob en Nathalie waren heel fijn, ook met minder weer. Genoeg te doen en de landschappen blijven prachtig, zelfs met regen. Wij hopen zeker terug te komen!”

Fleur en Bart

Ontbijt met streekproducten

Bij elke boeking is een luxe ontbijt voor twee personen inbegrepen.
De dag start met een heerlijk ontbijt. We brengen aan tafel een mooie variatie kwaliteitsproducten. Het meeste komt uit Zuid Limburg. Met heerlijk brood van de betere bakkers uit de buurt, kaas van de kaasboerderij, vlees van de lokale slager en eitjes, sap, jam en honing van de boer uit het dorp.

Ontbijt met streekproducten

Kom jij binnenkort logeren?