Maak kennis met Nathalie en Rob

Het is alweer drie maanden geleden dat we jullie vertelden¬†dat wij gaan stoppen met Dalauro, om ruimte te geven aan nieuwe uitdagingen. Als reactie daarop is onze mailbox werkelijk ontploft. Vooral met berichten van mensen die daar iets van vinden ūüôā Dank jullie wel voor jullie lieve woorden! En sorry als we¬†nog niet persoonlijk gereageerd hebben; het waren er √©cht ontiegelijk veel.

Maar we ontvingen ook talloze reacties van mensen die er wel oor naar hadden om Dalauro voort te zetten. Wat volgde waren 3 drukke maanden. Met héél héél héél veel bezichtigingen. Niet alleen in ons pand, maar ook op vele plekken in het Heuvelland. Want ook wij moesten natuurlijk een nieuwe stek vinden. Dat is gelukt. We verhuizen in maart volgend jaar naar een fantastische plek in Jabeek. Ook mooi!

“Maar wat we pas √©cht fantastisch nieuws vinden is dat¬†we twee geweldig spontane mensen hebben gevonden die bruisen van de energie en idee√ęn¬†om onze bed & breakfast voort te zetten.”

Dus Dalauro blijft, en boeken voor volgend jaar is vanaf nu mogelijk!

Alvast reserveren voor 2022
Eerst maar eens kennismaken ...
Facebook Livestream
Online kennismaken met Nathalie en Rob? Op ZONDAG 12 DECEMBER om 14.00 uur stellen ze zich voor tijdens een Facebook Livestream. Klik hier om je daarvoor aan te melden.
Oud en Nieuw
Live kennismaken met Nathalie en¬†Rob? Dat kan tijdens de laatste openingsdagen van dit kalenderjaar, van WOENSDAG 29 tot VRIJDAG 31 DECEMBER We vieren dan ‘oud en nieuw’, maar dan anders … :-). Klik hier om er bij te zijn.
En jullie dan?
Mocht je nieuwsgierig zijn naar onze nieuwe koers, link dan met ons op LinkedIn. Klik hier voor Laura’s¬†profiel, hier voor dat van Rob en hier voor de bedrijfspagina van Hosvitality, je bedrijf vitaal gastvrij.