Dalauro
Aan tafel

Dalauro
Aan tafel

Ontbijt

Goh, ja, ons ontbijt. Dat is toch wel uitgegroeid tot een beleving op zich.

Gastentafel

Het concept van onze gastentafel is gestoeld op ‘ontmoeten’.

Wij houden ervan

Tja, als het over eten gaat raakt u bij ons een gevoelige snaar. Wij houden ervan!
En dat gevoel delen we graag met onze gasten, aan de gastentafel of tijdens het ontbijt.

Op vrijdag bieden wij onze logerende gasten de gelegenheid om
aan te schuiven aan onze ‘‘table d’hôtes’. Terwijl u kennis maakt met de andere
gasten, bereiden wij een smakelijke maaltijd voor u.

Bekijk ook La Dolce Vita
Arrangementen

La Dolce Vita

Een weekendje Dalauro is genieten voor gevorderden, met het gastendiner op vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons weekendaanbod (en stiekem Rob’s échte passie).

Onze lokale leveranciers

Brood van Koos

Brood van Koos

Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen, dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen.

Broodjes van At en Jean-Paul

Broodjes van At en Jean-Paul

Als Koos tovert met desem, doen At en Jean-Paul Starmans dat met gist. We zijn gezegend met zo’n goede dorpsbakker.

Vleeswaren van Jean

Vleeswaren van Jean

“Non mangiare per vivere, ma vivere per mangiare”. En dát is Jean Hermens goed aan te zien.

Honing van John en zijn bijen

Honing van John (z’n bijen)

Voor de betere honing hoeven we eveneens niet ver van huis. Die halen we gewoon ‘op de hoek’, bij alleskunner John.

Stroop van de Eyserhalte

Stroop van André

Midden in een van de mooiste vergezichten uit de omgeving ligt het culinair paradijs van André. De Eyserhalte.

Jam van papa Jac

Homemade Jam van ‘papa’ Jac

Stel, je zoon runt een B&B en gunt zijn gasten alleen het allerbeste van het Limburgse land.

CHCO van Toussaint Claessens

CHCO spread van Toussaint en Mirjam

Het klinkt een beetje chique, CHCO spread, maar het is dan ook geen gewone chocoladepasta die chocolatier Toussaint Claessens maakt.

Appelsap van Leon

Appelsap van Léon

Langs de ‘linkeroever’ van de Eyserbosweg, op een steenworp afstand van onze B&B, liggen de appelboomgaarden van Léon Grooten.

“Al 10 jaar Dalauro, dat is 10 jaar gastvrijheid in zijn puurste vorm. Wij komen er graag. Niet alleen vanwege het prachtige Limburgse landschap, de mooie wandelingen, de vele fijne restaurants, de rust, de ruimte en de gezellige drukte van Maastricht. Deze omgeving heeft ook een speciaal plekje bij ons omdat Hans er geboren is. Het is dus ook telkens een ‘trip down memory lane’. Maar dat kun je dan maar het beste doen vanuit een fijne plek. En dat is Dalauro voor ons.”

Bé & Hans, Drachten

Overtuigd van onze aanpak?

Reserveer dan nu uw verblijf, wij heten u van harte welkom!

Nu reserveren