Aan tafel
Gastentafel

Aan tafel
Gastentafel

Ontbijt

Ons ontbijt; het perfecte begin van een mooie dag!

Gastentafel

Het concept van onze gastentafel is gestoeld op ‘ontmoeten’.

Het was nog lang gezellig

Als het over eten gaat raak je bij ons een gevoelige snaar. Wij houden ervan!
En dat gevoel delen we graag met onze gasten. Aan de gastentafel op vrijdag bijvoorbeeld, of gewoon bij het ontbijt.

Onze belofte
Reserveren

Het bourgondische Limburgse leven!

Limburgers hebben een hart voor lekker eten en drinken. De liefde gaat hier letterlijk door de maag. Wat is er mooier dan lekker eten en drinken in goed gezelschap? Wij kunnen het niet bedenken.

Terwijl er vanuit de keuken heerlijke geuren de huiskamer in dwarrelen, raken onze gasten met elkaar in gesprek. Het glaasje wijn versterkt de verbinding. Het bourgondisch genieten is begonnen …

Bourgondisch weekend

Een weekend Dalauro meteen goed beginnen met genieten van het 4-gangen gastendiner als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte pure gerechten. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten, van elkaar. Zo zorgen wij ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B. Deze gastentafel is alleen op vrijdag en kan los bijgeboekt worden.

Reserveren

Onze lokale leveranciers

Wijn van Marcel

Wijn van Marcel

Er wordt in Zuid-Limburg zeer verdienstelijk wijn gemaakt van druivenrassen die goed gedijen op de kalkrijke grond.

Groenten van Andre

Groenten van André

Een van de mooiste vergezichten vanaf de Eyserbosweg: tussen bomen en weilanden met runderen, ligt een waar culinair paradijs, de Eyserhalte.

Vleeswaren van Roy Kusters

Vlees van Roy Kusters

Prachtige, imposante beesten zijn het, die Blanc Blue Belge runderen. Ook wel dikbil runderen genoemd, vanwege de overmatige spierontwikkeling.

Kruiden van Frank en Monique

Kruiden van Frank en Monique

Er bestaat geen kruid waar herborist Frank niet alle ins en outs van kent. Samen met zijn vrouw Monique runt hij biologische kruidenkwekerij Puur Aroma in Margraten.

“Het was, zoals inmiddels bijna gewoon, gewend en verwacht, weer een heerlijk verblijf bij Laura en Rob. Rust, ontspanning, oprechte aandacht en leuke ontmoetingen zijn de vaste ingrediënten van onze dagen bij Dalauro. Het is voor ons écht onthaasten. Ook de omgeving geeft daar voldoende aanleiding toe, met prachtige natuur, mooie landschappen en Maastricht ‘om de hoek’. We blijven komen!”

Petra & Peter, Maarssen

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren