Aan tafel
Gastentafel

Aan tafel
Gastentafel

Ontbijt

Goh, ja, ons ontbijt. Dat is toch wel uitgegroeid tot een beleving op zich.

Gastentafel

Het concept van onze gastentafel is gestoeld op ‘ontmoeten’.

Het was nog lang gezellig

Tja, als het over eten gaat raak je bij ons een gevoelige snaar. Wij houden ervan!
En dat gevoel delen we graag met onze gasten. Aan de gastentafel op vrijdagavond,
bijvoorbeeld, vast onderdeel van een weekendje Dalauro.

Onze belofte

Non mangiare per vivere, ma vivere per mangiare!

De Italianen hebben het begrepen, eten is zo veel meer dan je voeden. Niet voor niets is het gezamenlijk genieten van de goede dingen in het leven diep geworteld in de Italiaanse eetcultuur en familietraditie. Terwijl Rob vanuit de keuken heerlijke geuren de huiskamer in laat dwarrelen, raken onze gasten met elkaar in gesprek. Het glaasje wijn versterkt de verbinding. Het weekend is begonnen …

La Dolce Vita

Een weekendje Dalauro is genieten voor gevorderden, met het gastendiner op vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons weekendaanbod (en stiekem Rob’s échte passie).

Onze lokale leveranciers

Wijn van Marcel

Wijn van Marcel

Er wordt in Zuid-Limburg zeer verdienstelijk wijn gemaakt van druivenrassen die goed gedijen op de kalkrijke grond.

Groenten van Andre

Groenten van André

Een van de mooiste vergezichten vanaf de Eyserbosweg: tussen bomen en weilanden met runderen, ligt een waar culinair paradijs, de Eyserhalte.

Vleeswaren van Roy Kusters

Vlees van Roy Kusters

Prachtige, imposante beesten zijn het, die Blanc Blue Belge runderen. Ook wel dikbil runderen genoemd, vanwege de overmatige spierontwikkeling.

Kruiden van Frank en Monique

Kruiden van Frank en Monique

Er bestaat geen kruid waar herborist Frank niet alle ins en outs van kent. Samen met zijn vrouw Monique runt hij biologische kruidenkwekerij Puur Aroma in Margraten.

“Het was, zoals inmiddels bijna gewoon, gewend en verwacht, weer een heerlijk verblijf bij Laura en Rob. Rust, ontspanning, oprechte aandacht en leuke ontmoetingen zijn de vaste ingrediënten van onze dagen bij Dalauro. Het is voor ons écht onthaasten. Ook de omgeving geeft daar voldoende aanleiding toe, met prachtige natuur, mooie landschappen en Maastricht ‘om de hoek’. We blijven komen!”

Petra & Peter, Maarssen

Overtuigd van onze aanpak?

Reserveer dan nu uw verblijf, wij heten u van harte welkom!

Nu reserveren