Dalauro’s
Lokale leveranciers

Dalauro’s
Lokale leveranciers

Vlees van Roy Kusters

Prachtige, imposante beesten zijn het, die Blanc Blue Belge runderen.
Ook wel dikbil runderen genoemd, vanwege de overmatige spierontwikkeling.
Ze lopen rond op het Pasveld, waar de familie Kusters ze ruimte en een goed leven geeft,
alvorens ze geheel in eigen beheer klaar te maken voor consumptie.

Het vlees is mager, mals en sappig, dankzij de fijne spiervezels. Niet voor niets halen we
ons rund (en ander) vlees voor onze gastentafel hier vandaan.

Bourgondisch weekend

Een weekend Dalauro meteen goed beginnen met genieten van het 4-gangen gastendiner als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte pure gerechten. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten, van elkaar. Zo zorgen wij ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B. Deze gastentafel is alleen op vrijdag en kan los bijgeboekt worden.

Reserveren

Onze lokale leveranciers

Wijn van Marcel

Wijn van Marcel

Er wordt in Zuid-Limburg zeer verdienstelijk wijn gemaakt van druivenrassen die goed gedijen op de kalkrijke grond.

Groenten van Andre

Groenten van André

Een van de mooiste vergezichten vanaf de Eyserbosweg: tussen bomen en weilanden met runderen, ligt een waar culinair paradijs, de Eyserhalte.

Vleeswaren van Roy Kusters

Vlees van Roy Kusters

Prachtige, imposante beesten zijn het, die Blanc Blue Belge runderen. Ook wel dikbil runderen genoemd, vanwege de overmatige spierontwikkeling.

Kruiden van Frank en Monique

Kruiden van Frank en Monique

Er bestaat geen kruid waar herborist Frank niet alle ins en outs van kent. Samen met zijn vrouw Monique runt hij biologische kruidenkwekerij Puur Aroma in Margraten.

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren