Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Vlees van Roy Kusters
Prachtige, imposante beesten zijn het, die Blanc Blue Belge runderen.
Ook wel dikbil runderen genoemd, vanwege de overmatige spierontwikkeling.
Ze lopen rond op het Pasveld, waar de familie Kusters ze ruimte en een goed leven geeft,
alvorens ze geheel in eigen beheer klaar te maken voor consumptie.
Het vlees is mager, mals en sappig, dankzij de fijne spiervezels. Niet voor niets halen we
ons rund (en ander) vlees voor onze gastentafel hier vandaan.
Bourgondisch weekend
Een weekend Dalauro meteen goed beginnen met genieten van het 4-gangen gastendiner als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte pure gerechten. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten, van elkaar. Zo zorgen wij ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B. Deze gastentafel is alleen op vrijdag en kan los bijgeboekt worden.