Aan tafel
Ontbijt

Aan tafel
Ontbijt

Ontbijt

Goh, ja, ons ontbijt. Dat is toch wel uitgegroeid tot een beleving op zich.

Gastentafel

Het concept van onze gastentafel is gestoeld op ‘ontmoeten’.

Ontbijt met streekproducten

De dag start met een heerlijk ontbijt.

Een mooie collectie, deels huisgemaakte, kwaliteitsproducten aan tafel
uitgeserveerd. Het meeste komt uit Zuid Limburg.

Met heerlijk brood van de betere bakkers uit de buurt.

Neem er vooral de tijd voor, de heuvels
buiten wachten echt wel op u … La dolce vita!

Onze belofte
Reserveren

Ontbijt

Met heerlijk brood van de betere bakkers uit de buurt en de lekkerste producten uit Limburg. Neem er vooral de tijd voor, de heuvels buiten wachten echt wel op u … La dolce vita!

La Dolce Vita

Een midweek of weekend Dalauro begint meteen goed met genieten van het 4-gangen
gastendiner op als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten. Een mooie samensmelting
van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten. Zo zorgen wij
ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere
gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons aanbod.

Reserveren

Onze lokale leveranciers

Brood van Koos

Brood van Koos

Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen, dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen.

Broodjes van At en Jean-Paul

Broodjes van At en Jean-Paul

Als Koos tovert met desem, doen At en Jean-Paul Starmans dat met gist. We zijn gezegend met zo’n goede dorpsbakker.

Vleeswaren van Jean

Vleeswaren van Jean

“Non mangiare per vivere, ma vivere per mangiare”. En dát is Jean Hermens goed aan te zien.

Honing van John en zijn bijen

Honing van John (z’n bijen)

Voor de betere honing hoeven we eveneens niet ver van huis. Die halen we gewoon ‘op de hoek’, bij alleskunner John.

Stroop van de Eyserhalte

Stroop van André

Midden in een van de mooiste vergezichten uit de omgeving ligt het culinair paradijs van André. De Eyserhalte.

Jam van papa Jac

Homemade Jam van Jac

Maakte de jam, voor zijn zoon, de vorige eigenaar….ook Rob….

Hagelslag van Rousseau

Melk of puur……Pure verwennerij!

Appelsap van Leon

Appelsap van Léon

Langs de ‘linkeroever’ van de Eyserbosweg, op een steenworp afstand van onze B&B, liggen de appelboomgaarden van Léon Grooten.

“Dit was al weer de 14e keer bij jullie. Of was het al de 15e. We weten het niet meer precies. Wat we wel weten is dat we blijven komen. Voor de plek, voor de omgeving, voor de liefde voor lekker eten, het ontbijt, de gastentafel, voor Maastricht, voor de Eyserhalte, voor van alles en nog wat. Maar vooral voor jullie!”

Yolanda & Paul, Arnhem

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren