Aan tafel
Ontbijt

Aan tafel
Ontbijt

Ontbijt

Goh, ja, ons ontbijt. Dat is toch wel uitgegroeid tot een beleving op zich.

Gastentafel

Het concept van onze gastentafel is gestoeld op ‘ontmoeten’.

Ontbijt met streekproducten

Goh, ja, ons ontbijt. Dat is toch wel uitgegroeid tot een beleving op zich.
Een mooie collectie, deels huisgemaakte, kwaliteitsproducten. Aan tafel
uitgeserveerd. Het meeste uit Zuid Limburg, de rest uit Italië.

Met heerlijk brood van de betere bakkers uit de buurt en altijd een
verfrissende #ontbijtamuse. Neem er vooral de tijd voor, de heuvels
buiten wachten echt wel op u … La dolce vita!

Onze belofte

Ontbijt

Met heerlijk brood van de betere bakkers uit de buurt en altijd een verfrissende #ontbijtamuse. Neem er vooral de tijd voor, de heuvels buiten wachten echt wel op u … La dolce vita!

La Dolce Vita

Een weekendje Dalauro is genieten voor gevorderden, met het gastendiner op vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons weekendaanbod (en stiekem Rob’s échte passie).

Onze lokale leveranciers

Brood van Koos

Brood van Koos

Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen, dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen.

Broodjes van At en Jean-Paul

Broodjes van At en Jean-Paul

Als Koos tovert met desem, doen At en Jean-Paul Starmans dat met gist. We zijn gezegend met zo’n goede dorpsbakker.

Vleeswaren van Jean

Vleeswaren van Jean

“Non mangiare per vivere, ma vivere per mangiare”. En dát is Jean Hermens goed aan te zien.

Honing van John en zijn bijen

Honing van John (z’n bijen)

Voor de betere honing hoeven we eveneens niet ver van huis. Die halen we gewoon ‘op de hoek’, bij alleskunner John.

Stroop van de Eyserhalte

Stroop van André

Midden in een van de mooiste vergezichten uit de omgeving ligt het culinair paradijs van André. De Eyserhalte.

Jam van papa Jac

Homemade Jam van ‘papa’ Jac

Stel, je zoon runt een B&B en gunt zijn gasten alleen het allerbeste van het Limburgse land.

CHCO van Toussaint Claessens

CHCO spread van Toussaint en Mirjam

Het klinkt een beetje chique, CHCO spread, maar het is dan ook geen gewone chocoladepasta die chocolatier Toussaint Claessens maakt.

Appelsap van Leon

Appelsap van Léon

Langs de ‘linkeroever’ van de Eyserbosweg, op een steenworp afstand van onze B&B, liggen de appelboomgaarden van Léon Grooten.

“Dit was al weer de 14e keer bij jullie. Of was het al de 15e. We weten het niet meer precies. Wat we wel weten is dat we blijven komen. Voor de plek, voor de omgeving, voor de liefde voor lekker eten, het ontbijt, de gastentafel, voor Maastricht, voor de Eyserhalte, voor van alles en nog wat. Maar vooral voor jullie!”

Yolanda & Paul, Arnhem

Overtuigd van onze aanpak?

Reserveer dan nu uw verblijf, wij heten u van harte welkom!

Nu reserveren