Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Brood van Koos
Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen,
dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen. Het bakken van
heerlijk geurend en knapperig desembrood is helemaal ‘zijn ding’.
De Limburgse granen worden gemalen in de Commandeursmolen in Mechelen.
Wat water erbij, beetje zout, natuurlijk zuurdesem en een hete oven.
Meer heeft een goed brood eigenlijk niet nodig. Nou ja, behalve de
hand van de meester dan.
La Dolce Vita
Een weekendje Dalauro is genieten voor gevorderden, met het gastendiner op vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons weekendaanbod (en stiekem Rob’s échte passie).
Overtuigd van onze aanpak?
Reserveer dan nu uw verblijf, wij heten u van harte welkom!