Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Brood van Koos
Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen,
dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen. Het bakken van
heerlijk geurend en knapperig desembrood is helemaal ‘zijn ding’.
De Limburgse granen worden gemalen in de Commandeursmolen in Mechelen.
Wat water erbij, beetje zout, natuurlijk zuurdesem en een hete oven.
Meer heeft een goed brood eigenlijk niet nodig. Nou ja, behalve de
hand van de meester dan.
La Dolce Vita
Een midweek of weekend Dalauro is genieten voor gevorderden, met het 4-gangen gastendiner op maandag of vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons aanbod (en stiekem Rob’s échte passie).
Zolang de Corona maatregelen gelden, is het ‘met zijn allen aan een lange tafel’ zitten even niet aan de orde is. Tóch zijn wij van mening dat we ook in deze omstandigheden een fijne, culinaire avond kunnen verzorgen. Maar voorlopig zit ieder gezelschap even aan zijn eigen tafeltje, en zullen we bij het uitserveren van de gerechten, en het maken van de praatjes, wat afstand tot elkaar moeten bewaren. Fysiek, wel te verstaan, want als mensen waren we nooit dichter bij elkaar …