Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Brood van Koos
Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen,
dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen. Het bakken van
heerlijk geurend en knapperig desembrood is helemaal ‘zijn ding’.
De Limburgse granen worden gemalen in de Commandeursmolen in Mechelen.
Wat water erbij, beetje zout, natuurlijk zuurdesem en een hete oven.
Meer heeft een goed brood eigenlijk niet nodig. Nou ja, behalve de
hand van de meester dan.
La Dolce Vita
Een midweek of weekend Dalauro begint meteen goed met genieten van het 4-gangen
gastendiner op als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten. Een mooie samensmelting
van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten. Zo zorgen wij
ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere
gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons aanbod.