Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Broodjes van At en Jean-Paul
“Een foto van ons? Dat hoeft echt niet.” Misplaatste bescheidenheid,
wat ons betreft. Want als Koos tovert met desem, doen At en Jean-Paul
Starmans dat met gist. We zijn gezegend met zo’n goede dorpsbakker.
Iedere ochtend rijden we even de heuvel af, voor dagverse juweeltjes.
Als uitermate kritische bakkerszoon kiest Rob meestal voor de wat stevigere
exemplaren, met prachtige namen als ‘Eyser volkoren’ en ‘Wittems rogge’.
Onderweg horen we de nog knisperende korst langzaam tot rust komen.
En nu maar hopen dat onze gasten niet álles opeten.
Bourgondisch weekend
Een weekend Dalauro meteen goed beginnen met genieten van het 4-gangen gastendiner als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte pure gerechten. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten, van elkaar. Zo zorgen wij ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B. Deze gastentafel is alleen op vrijdag en kan los bijgeboekt worden.