Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Broodjes van At en Jean-Paul
“Een foto van ons? Dat hoeft echt niet.” Misplaatste bescheidenheid,
wat ons betreft. Want als Koos tovert met desem, doen At en Jean-Paul
Starmans dat met gist. We zijn gezegend met zo’n goede dorpsbakker.
Iedere ochtend rijden we even de heuvel af, voor dagverse juweeltjes.
Als uitermate kritische bakkerszoon kiest Rob meestal voor de wat stevigere
exemplaren, met prachtige namen als ‘Eyser volkoren’ en ‘Wittems rogge’.
Onderweg horen we de nog knisperende korst langzaam tot rust komen.
En nu maar hopen dat onze gasten niet álles opeten.
La Dolce Vita
Een midweek of weekend Dalauro is genieten voor gevorderden, met het 4-gangen gastendiner op maandag of vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons aanbod (en stiekem Rob’s échte passie).
Zolang de Corona maatregelen gelden, is het ‘met zijn allen aan een lange tafel’ zitten even niet aan de orde is. Tóch zijn wij van mening dat we ook in deze omstandigheden een fijne, culinaire avond kunnen verzorgen. Maar voorlopig zit ieder gezelschap even aan zijn eigen tafeltje, en zullen we bij het uitserveren van de gerechten, en het maken van de praatjes, wat afstand tot elkaar moeten bewaren. Fysiek, wel te verstaan, want als mensen waren we nooit dichter bij elkaar …