Dalauro’s
Lokale leveranciers

Dalauro’s
Lokale leveranciers

Homemade jam van ‘papa’ Jac

Stel, je zoon runt een B&B en gunt zijn gasten alleen het allerbeste van
het Limburgse land. Hij koopt zijn fruit bij boeren in de buurt en is er
maar wat druk mee. Je helpt wel eens een handje. Dat worden twee handjes.

Het loopt een beetje uit de hand, en voor je het weet ben je verantwoordelijk
voor de hele jamproductie van zoonlief’s gasten. Miemele, Wolbere,
Ringelaote, Kweijpaere, Braomele, … Ik vind het geweldig dat je dat nog
steeds voor ons doet, pap. En met liefde; dat proef je in ieder potje!

Trouwens, voor uw glutenvrij ontbijt kiest u gewoon uw eigen (nog niet
aangeroerde) potje uit. Helemaal voor uzelf 🙂

La Dolce Vita

Een weekendje Dalauro is genieten voor gevorderden, met het 4-gangen gastendiner op vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons weekendaanbod (en stiekem Rob’s échte passie).

Zolang de Corona maatregelen gelden, is het ‘met zijn allen aan een lange tafel’ zitten even niet aan de orde is. Tóch zijn wij van mening dat we ook in deze omstandigheden een fijne, culinaire avond kunnen verzorgen. Maar voorlopig zit ieder gezelschap even aan zijn eigen tafeltje, en zullen we bij het uitserveren van de gerechten, en het maken van de praatjes, wat afstand tot elkaar moeten bewaren. Fysiek, wel te verstaan, want als mensen waren we nooit dichter bij elkaar …

Reserveren

Onze lokale leveranciers

Brood van Koos

Brood van Koos

Als er sterren uitgedeeld zouden worden aan excellente bakkerijen, dan zou Koos van Eijndhoven er zeker een verdienen.

Broodjes van At en Jean-Paul

Broodjes van At en Jean-Paul

Als Koos tovert met desem, doen At en Jean-Paul Starmans dat met gist. We zijn gezegend met zo’n goede dorpsbakker.

Vleeswaren van Jean

Vleeswaren van Jean

“Non mangiare per vivere, ma vivere per mangiare”. En dát is Jean Hermens goed aan te zien.

Honing van John en zijn bijen

Honing van John (z’n bijen)

Voor de betere honing hoeven we eveneens niet ver van huis. Die halen we gewoon ‘op de hoek’, bij alleskunner John.

Stroop van de Eyserhalte

Stroop van André

Midden in een van de mooiste vergezichten uit de omgeving ligt het culinair paradijs van André. De Eyserhalte.

Jam van papa Jac

Homemade Jam van ‘papa’ Jac

Stel, je zoon runt een B&B en gunt zijn gasten alleen het allerbeste van het Limburgse land.

CHCO van Toussaint Claessens

CHCO spread van Toussaint en Mirjam

Het klinkt een beetje chique, CHCO spread, maar het is dan ook geen gewone chocoladepasta die chocolatier Toussaint Claessens maakt.

Appelsap van Leon

Appelsap van Léon

Langs de ‘linkeroever’ van de Eyserbosweg, op een steenworp afstand van onze B&B, liggen de appelboomgaarden van Léon Grooten.

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren