Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Honing van John (z’n bijen)
Voor de betere honing hoeven we eveneens niet ver van huis.
Die halen we gewoon ‘op de hoek’, bij alleskunner John Cox.
John zorgt, behalve voor zijn wijngaard, ook erg goed voor zijn bijen.
Als tegenprestatie leveren ze hem er jaarlijks de mooiste honing voor
terug. En dan is het een kwestie van er snel bij zijn, voordat John
alweer door zijn voorraad heen is. Een exclusief product, dus, dat
we onze gasten graag willen laten proeven. Puurder bestaat niet.
Een mooie toevoeging aan ons ontbijt met streekproducten.
Bourgondisch weekend
Een weekend Dalauro meteen goed beginnen met genieten van het 4-gangen gastendiner als heerlijk startpunt. Samen met onze andere
gasten aan een grote tafel genieten van heerlijke huisgemaakte pure gerechten. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, maar ook van onze gasten, van elkaar. Zo zorgen wij ervoor dat u zich het hele weekend thuis voelt, in onze B&B. Deze gastentafel is alleen op vrijdag en kan los bijgeboekt worden.