Dalauro’s
Lokale leveranciers
Dalauro’s
Lokale leveranciers
Honing van John (z’n bijen)
Voor de betere honing hoeven we eveneens niet ver van huis.
Die halen we gewoon ‘op de hoek’, bij alleskunner John Cox.
John zorgt, behalve voor zijn wijngaard, ook erg goed voor zijn bijen.
Als tegenprestatie leveren ze hem er jaarlijks de mooiste honing voor
terug. En dan is het een kwestie van er snel bij zijn, voordat John
alweer door zijn voorraad heen is. Een exclusief product, dus, dat
we onze gasten graag willen laten proeven. Puurder bestaat niet.
Een mooie toevoeging aan ons ontbijt met streekproducten.
La Dolce Vita
Een midweek of weekend Dalauro is genieten voor gevorderden, met het 4-gangen gastendiner op maandag of vrijdag als heerlijk startpunt. Samen met onze andere gasten genieten van een tafel vol huisgemaakte lekkernijen. Een mooie samensmelting van Limburgse producten en Italiaanse smaken, om het ijs te breken. Zo zorgen wij ervoor dat jij je het hele weekend thuis voelt, in onze B&B, samen met onze andere gasten. Deze gastentafel is een vast onderdeel van ons aanbod (en stiekem Rob’s échte passie).
Zolang de Corona maatregelen gelden, is het ‘met zijn allen aan een lange tafel’ zitten even niet aan de orde is. Tóch zijn wij van mening dat we ook in deze omstandigheden een fijne, culinaire avond kunnen verzorgen. Maar voorlopig zit ieder gezelschap even aan zijn eigen tafeltje, en zullen we bij het uitserveren van de gerechten, en het maken van de praatjes, wat afstand tot elkaar moeten bewaren. Fysiek, wel te verstaan, want als mensen waren we nooit dichter bij elkaar …