Dalauro’s genietbon
Voor iemand anders

Dalauro’s genietbon
Voor iemand anders

Brownies
voor thuis

Volgens veel van onze gasten de lekkerste brownies die ze ooit gegeten hebben. Nu ook voor thuis!

Streekontbijt
voor thuis

Ons ontbijt met alleen maar lekkers uit Limburg. Dáár kom je je bed voor uit. Nu ook voor thuis!

Genietbon
voor iemand anders 🙂

Gun je naasten ook eens het Dalauro gevoel. Wij maken met plezier een cadeaubon op maat.

Dalauro’s genietbon
een cadeau op maat

We sluiten niet uit dat jullie, tijdens jullie verblijf bij ons, op enig moment dachten

“dit zou ook echt iets zijn voor …”

En waarom zou je het bij die gedachten laten? Er zijn vast mooie aanleidingen om je naasten ook een paar dagen Dalauro te gunnen. Zo niet, dan bedenk je er toch gewoon een!

We maken met veel plezier een cadeaubon helemaal persoonlijk en op maat. En omdat het een cadeautje is pakken we ‘m natuurlijk leuk in, samen met een kleine attentie, zodat de voorpret al kan beginnen direct na het uitpakken.

Wie gun jij een paar dagen Dalauro?

Niks bon, we komen zelf!
BESTELLEN

Onze Homemade Brownies
voor thuis (ook glutenvrij)

Ooit bakten we echte Limburgse vlaai voor onze gasten. Als bakkerszoon ging Rob dat niet eens zo slecht af, maar toen hij voor het eerst ‘eens iets anders’ wilde dan die eeuwige vlaai wisten we het gelijk. Hier komen we nooit meer van af …

Lees verder
Zelfgemaakt brownie bij aankomst
Ontbijt bij Dalauro

Lekker Limburgs Streekontbijt
voor thuis

Ons ontbijt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar feest van lekkers uit Limburg. Niet alléén omdat het lekker is, maar vooral ook omdat we onze lokale producenten een warm hart toe dragen. We kennen ze allemaal persoonlijk en vertellen maar al te graag hun verhaal. Nu ook bij jullie thuis …

Lees verder

Dalauro Genietbon
voor iemand anders 🙂

We sluiten niet uit dat jullie, tijdens jullie verblijf bij ons, op enig moment dachten “dit zou ook echt iets zijn voor …”. En waarom zou je het bij die gedachten laten? Er zijn vast mooie aanleidingen om die ander ook een paar dagen Dalauro te gunnen. Zo niet, dan bedenk je er toch gewoon een! We maken met veel plezier een cadeaubon helemaal op maat.

Lees verder
Lekker ontbijten bij Dalauro

Maar ook: de #alleensamen bon

Voorjaar 2020. We leven in bizarre tijden! Maar ook in tijden die, meer dan ooit, zichtbaar maken wat écht belangrijk is. Zaken waar je steeds minder tijd voor nam, blijken ineens van onschatbare waarde. Tijden waarin mensen zich, meer dan ooit, onvoorwaardelijk inzetten voor een ander. Gedragingen om te koesteren en te waarderen, ook wanneer het virus onder controle is.

Misschien is nu, meer dan ooit, wel het moment om die ene kanjer eens in het zonnetje te zetten. Je naasten een extra blijk van waardering te geven. Omdat we ons nooit eerder zó gerealiseerd hadden dat we het #alleensamen kunnen.

En wij helpen je een handje!

Dit idee is nog in ontwikkeling
dus binnenkort meer …

Hou me op de hoogte!

Overtuigd van onze aanpak?

Tot gauw, in het Toscane van Limburg!

Nu Reserveren