(opnieuw) Pas op de plaats!

Toen onze premier ons op maandag 14 december vanuit ‘het torentje’ toesprak, hadden we nog zo’n 65 overnachtingen in onze agenda staan. We hadden niets liever gedaan dan al deze gasten dit jaar nog te ontvangen.

Echter …

Jullie hebben, net als wij, kennis genomen van de maatregelen. Die liegen er niet om, en hebben een grote impact op ons allemaal. Ook op onze dienstverlening.

Want, hoewel het ons niet strikt verboden wordt om gasten te ontvangen, én we van mening zijn dat we dat (net als de afgelopen maanden) op een verantwoorde en veilige manier kunnen doen, is de ‘urgente toon’ van onze premier ons niet ontgaan. Het voelt niet meer goed.

Daarbij is het ons niet meer toegestaan in jullie maaltijden te voorzien, hetgeen een verblijf bij Dalauro ‘functioneel’ maakt. En dat is niet wat we willen zijn.

Dus, met spijt en tegenzin, hebben we besloten om onze bed & breakfast voor de rest van 2020 (en het begin van 2021) te sluiten.

We realiseren ons dat we gasten teleurstellen die uitzagen naar hun verblijf in het Toscane van Limburg, maar hebben inmiddels veel bijval mogen ontvangen voor onze overwegingen om opnieuw ‘pas op de plaats’ te maken. We doen dit écht en uitsluitend in het belang van ons allemaal. Ons aller gezondheid gaat boven onze financiële huishouding; dat lossen we op een andere manier wel weer op.

We wensen jullie, ondanks alle beperkingen, een paar fijne feestdagen met jullie (aller)naasten. Online of offline, maak er het beste van. En hopelijk treffen we elkaar in goede gezondheid in 2021.

We zijn weer boekbaar vanaf het eerste weekend van Maart.

Liefs,
Laura en Rob.

Onze belofte
Reserveren