Over ons Dalauro Next

Welkom bij Rob & Nathalie

Wij zijn Nathalie en Rob, welkom bij ons thuis.

Wij willen ons graag even aan je voorstellen, want hoewel wij de privacy van onze gasten respecteren, zullen wij elkaar tijdens  jouw verblijf bij Dalauro Next regelmatig tegenkomen, evenals onze 2 honden Juulke en Siemke (Friese Stabij’s).

Je logeert immers bij ons.

Duurzaam B&B

Duurzaam B&B

Het Toscane van Limburg

Het Toscane van Limburg

Awardwinning B&B

Awardwinning B&B

Wie zijn wij

We houden van nieuwe ontmoetingen, positief gezinde mensen, onthaasting, natuur, lekker eten en drinken.

We gaan graag op reis en hebben een vaste vakantiebestemming gevonden in Barichara, Colombia, waar we dit alles vinden. Samen genieten; met elkaar en met anderen.
Onder invloed van de klimaatverandering en Covid zijn wij ons gaan realiseren dat we beter het Colombia gevoel dichter bij huis kunnen zoeken en het af en toe genieten daar in Barichara om te buigen naar structureel genieten hier in Nederland. Dichter bij de natuur en al haar mooie producten leven. Wist je wat wij onze woning daar ook verhuren? Klik hier om een kijkje te nemen.

Rob en Nathalie Dalauro Next

“Toen Dalauro eind 2021 op ons pad kwam vielen voor ons de puzzelstukjes in elkaar: dit is de Nederlandse versie van het Colombiaanse leven dat ons zo goed bevalt!”

Rob & Nathalie

Eigen Twist

Eigen twist

Met de koop van Dalauro kwam ons leven in een volgende fase terecht. Van een leven gevormd door zakelijke dienstverlening, naar veel meer op de mens en de beleving gerichte dienstverlening. Dalauro Next was een feit!

Sindsdien hebben we ons, naast het verwennen van terugkerende en nieuwe gasten, bezig gehouden met het aanbrengen van een eigen twist, vernieuwing, verduurzaming en milieu vriendelijke bedrijfsvoering en ons lijstje is nog niet klaar.

Bekijk onze kamers

Wat anderen zeggen over Dalauro Next

“Gesitueerd te midden van een prachtig gebied ligt de pittoreske B&B van Rob en Nathalie. Met respect voor ecologie en de lokale gemeenschap kunnen de gasten zich laven aan alles wat ZuidLimburg te bieden heeft.

In kort bestek: gastvrijheid vanuit Rob&Nathalie met respect voor afstand/nabijheid, zeer smakelijk eten en drinken, eigentijdse huiselijk inrichting van de centrale ontmoetingsplek, mooie en zeer schone kamers. De arrangementen “op vrijdag aanschuiven aan de eigen tafel” (kwaliteit restaurant waardig), huren van electrische fietsen en dineren bij het kwalitatief zeer hoogstaand restaurant de Leuf zijn zeer aanbevelingswaardig!”


Ramon & Stephanie

Wat anderen zeggen over Dalauro Next

“Wij hebben vier dagen in de B&B Dalauro van Rob en Nathalie gelogeerd. Wat een verademing was dit. De geweldig mooie accommodatie op een evenzo bijzondere locatie, de enorme gastvrijheid, en alles tot in de puntjes schoon en verzorgd. Op vrijdagavond hebben we samen met de andere gasten genoten van een overheerlijk viergangen diner dat door Nathalie en Rob zelf was bereid. Ronduit genoten en wat ons betreft een tien met een griffel! De kunst zit h’m in het weten te onderscheiden van andere B&B’s. Dit is waartoe Nathalie en Rob zeer goed instaat zijn. Nogmaals onze dank voor het fijne verblijf in jullie B&B Rob en Nathalie.”

Norbert en Jojanneke Rietveld

Wat anderen zeggen over Dalauro Next

“Wat een fijne plek! Rob en Nathalie geven je een zeer warm welkom en zorgen voor een zeer bijzonder verblijf. Dit is de tweede keer dat we hier zijn. Wij vonden het verblijf bij de vorige eigenaren al heel fijn, Rob en Natalie weten het gevoel van Dalauro prachtig voort te zetten en zelfs hun eigen mooie draai aan te geven. Wij vinden Dalauro een hele bijzondere plek waar de zon altijd schijnt. We hebben dit weekend helaas veel regen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken! De tips van Rob en Nathalie waren heel fijn, ook met minder weer. Genoeg te doen en de landschappen blijven prachtig, zelfs met regen. Wij hopen zeker terug te komen!”

Fleur en Bart

Klaar voor een nieuwe bestemming?