Dit blog is nog steeds leuk om te lezen, maar de inhoud is deels achterhaald. Onze huidige aanpak voor een onbezorgd verblijf is hier te lezen.

lees dit blog helemaal tot het eind voor een uniek aanbod

Pas op de plaats

De voorbije dagen hebben we ons best gedaan om steeds de juiste beslissingen te nemen om een fijn verblijf voor onze gasten te waarborgen. Het leidde tot een aanpak die we verwoordden in ons, inmiddels veel gelezen en gedeelde, blog ‘Corona, zo gaan wij er mee om’. Een verhaal dat de afgelopen 2 dagen al 3 versies heeft gekend. Steeds pasten we onze aanpak aan naar de laatste inzichten.

Vandaag, ’the day after’ de toespraak van onze premier, hebben we alles nog eens goed op een rijtje gezet en moeten concluderen dat we iets in stand probeerden te houden dat eigenlijk niet meer houdbaar was. Om die reden hebben we besloten om – in het belang van ons aller gezondheid, gevolg gevend aan de oproep tot ‘sociale afstand’ en in lijn met de richtlijnen voor de (overige) horeca – ook onze deuren voor nu even te sluiten.

We maakten er vanochtend het volgende filmpje over.

Tot  6 april   28 april  20 mei

Dat betekent dat we (in ieder geval) tot  6 april   28 april  20 mei gesloten zijn. We hebben met het handjevol gasten dat nog een boeking had staan in deze periode inmiddels andere afspraken kunnen maken. De overige gasten hadden in de voorbije weken zelf al geconcludeerd dat dit – ondanks onze voorzorgsmaatregelen – even geen goede tijden zijn voor een gezellig uitstapje. Wij zijn zelf ook tot die conclusie gekomen. Hoe jammer we dat ook vinden, maar we kunnen niet anders dan de situatie serieus nemen. Dat deden we al, telkens naar de beste inzichten, en daar past nu dus dit besluit bij.

Elk nadeel …

Een ons allen dierbare voetballer zei het al: “elk nadeel heb zijn voordeel”. Zonder de situatie te willen bagatelliseren, daar is écht geen reden toe, moeten we de realiteit wel onder ogen zien. Het wegvallen van alle boekingen, juist nu we ze (na de traditioneel al rustige wintermaanden) zo goed konden gebruiken, is natuurlijk geen fijn gevoel; kom ik zo op terug. Maar het schept ook tijd en ruimte om nieuwe, creatieve, ideeën te laten ontstaan.

  • Zo borrelt er al een tijdje een leuk idee voor een nieuw arrangement, maar ontbrak het aan tijd om dat uit te werken. Gaat nu dus gebeuren!
  • Hebben we eindelijk tijd om de laatste stappen te zetten voor de lancering van een nieuw, zakelijk product. Hosvitality. Wordt gaaf!
  • Ook onze tuin gaat de komende weken veel meer van ons genieten dan andersom; dus tegen de tijd dat we weer open gaan ligt hij er bij als een plaatje!
  • En, nu we even geen ontbijt hoeven te serveren aan onze gasten, beginnen we de dag met een heerlijke wandeling langs onze favoriete plekjes. Ook lekker!

Zo proberen we van de nood een deugd te maken, en tot nu toe gaat ons dat best goed af 🙂

Uniek aanbod

Maar goed, we hoeven jullie niet uit te leggen dat we ons de start van het seizoen anders hadden voorgesteld. Je hoeft er geen hoge wiskunde op toe te passen om te beredeneren dat we ons, na de al rustige wintermaanden, niet té veel maanden zonder omzet kunnen permitteren. We troosten ons met de gedachte dat we niet de enigen zijn, maar dat verbetert onze liquiditeit niet 🙂 Waar de hele sector enorm bij gebaat zou zijn is als gasten nu alvast plannen maken voor over een tijdje, als alle turbulentie weer wat is gaan liggen. Dus boek dat restaurant alvast of plan dat uitje met je naasten.

Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we het volgende UNIEKE AANBOD.

Omdat we allemaal niet goed weten wanneer de situatie weer stabiel is, bieden jullie de mogelijkheid om NU een CADEAUBON aan te schaffen voor een verblijf later dit jaar. Da’s op zich al een leuk vooruitzicht, maar we maken het nog leuker!

je bon van €200
heeft een nominale waarde van €225
en als je hem door-de-week gebruikt zelfs €250!

Dat is een cadeautje van €25 of zelfs €50. Van ons, voor jullie. Als dank voor jullie trouw én het nu even spekken van onze kas (tja, we kunnen er doekjes om winden, maar het zo benoemen is wel zo eerlijk).

Zoiets gun je niet alleen jezelf, maar ook je partner, ouder, broer, zus of beste vriend. Bijkomend voordeel is dat je dan ook niet meer na hoeft te denken over een gepast cadeau voor hun volgende verjaardag. Ennuh … we zullen alleen op de bon zetten wat ‘ie waard is (niet wat ‘ie gekost heeft :-))

Interesse? Klik op de knop hieronder! Dan sturen we een ’tikkie’ en de bon (desgewenst gepersonaliseerd en/of leuk ingepakt) naar je op.

€25 of €50 voordeel op je volgende verblijf?

Bestel dan nu onze unieke ‘lekker vooruitzicht bon’

Nu bestellen

.

Tot gauw!

Laura en Rob.

PS (1) De extra waarde van de bon (€25 of €50) geldt voor een verblijf in 2020. De bon is ook daarna nog te gebruiken, maar heeft dan gewoon een waarde van €200. Dat geldt overigens ook voor een verblijf in de kerstvakantie, of wanneer je hem gebruikt in combinatie met een andere korting (bijvoorbeeld 4=3). Anders wordt het ons net iets te gek 🙂

PS (2) De ‘lekker vooruitzicht’ bon is te koop zolang de sluiting van onze B&B voortduurt; vooralsnog dus tot  6 april   28 april  20 mei