Kamer Dalauro Sjoenst

Handig om te weten

Op deze pagina vind je wat praktische informatie over jouw verblijf bij Dalauro Bed & Breakfast.
Mochten er nog zaken zijn die, na het lezen van onderstaande, niet of niet geheel duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ops op. Wij leggen het u graag uit.

Minimum verblijfsduur

In beginsel hanteren wij een minimum verblijfsduur van twee nachten, omdat we graag de tijd nemen voor onze gasten en niet alleen maar tijd willen besteden aan het schoonmaken van kamers. Bovendien verdient al het mooie dat het Zuid-Limburgse heuvelland u te bieden heeft meer dan 1 dag van uw tijd.

Ontbijt met streekproducten
Rob en Nathalie Dalauro Next

In- en uitchecken

Op uw dag van aankomst verwelkomen u graag vanaf 16.00 uur met een kop koffie of thee en iets lekkers. Als u eerder arriveert zijn wij waarschijnlijk nog aan het werk, maar zet gerust uw auto alvast op onze parkeerplaats voor een eerste kennismaking met de omgeving.
Op de dag van vertrek zitten wij niemand ‘achter de vodden’. Dus neem gerust tijd voor uw ontbijt. Als wij rond een uur of 11 weer kunnen beschikken over uw kamer dan komt onze planning niet in gevaar.

Kinderen

Hoewel wij persoonlijk een zwak hebben voor onze kleinste gasten, hebben we moeten concluderen dat onze B&B niet geschikt is voor een verblijf met (jonge) kinderen. Wij ontvangen met veel liefde en plezier actieve buitenmensen, liefhebbers van natuur en cultuur, rustzoekers, romantici, levensgenieters en gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.
Heeft u jongere kinderen? We helpen graag bij het vinden van een fijne logeerplek in het Heuvelland.

Groepen

Onze bed & breakfast is een ideale plek om een paar dagen met vrienden of familie door te brengen. Wij ontvangen u graag en denken met plezier met u mee over een leuke invulling van uw tijd samen. Mocht uw groep uit meer dan 8 personen bestaan, dan bent u van harte welkom indien u de gehele accommodatie huurt.
Dit is om de rust en het comfort van al onze andere gasten zo veel mogelijk te waarborgen. Groepen kleiner dan 8 personen zijn in de minderheid en mêleren doorgaans prima met de overige gasten.

Toeristenbelasting

Al onze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze bedraagt in de gemeente Gulpen-Wittem €2,00 pppn. Kinderen < 14 jaar zijn geen toeristenbelasting verschuldigd.

Annuleren

Wij gaan er van uit dat u de intentie heeft om bij ons te komen logeren, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent om uw plannen te wijzigen. Dat is vooral vervelend voor u, maar ook voor ons. Neemt u in dat geval even telefonisch contact met ons op (0636543333), zodat we de situatie kunnen bespreken.
Als uitgangspunt hanteren wij een vergoeding van 50% van de reserveringskosten indien u binnen 2 weken voor aankomst annuleert (4 weken bij groepen > 8 personen). Vaak lukt het echter om andere afspraken te maken samen. Laat onverlet, dat het natuurlijk altijd verstandig is om een (doorlopende) annuleringsverzekering af te sluiten.

Huisdieren

Wij hebben zelf 2 honden, Juulke en Siemke, rasechte Friese Stabij teefjes. U zult hen ongetwijfeld tegen komen, alhoewel we hen zoveel mogelijk bij de B&B weg zullen houden. Toch hebben wij er voor gekozen om geen huisdieren toe te staan in onze accommodatie, om onze honden hun territorium te gunnen en geen onnodige onrust te kweken.

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen?