“Heb je een ladder, Rob?”

… vroeg Shirley aan ons toen ze foto’s aan het maken was van onze fris gerestylede gastenkamers. Het was duidelijk dat we niet zómaar een vakvrouw hadden ingehuurd om onze inspanningen op de gevoelige plaat vast te leggen, maar een vakvrouw met lef. “Gewoon, om de kamers eens van boven te fotograferen. Is weer eens wat anders”, zei ze vastberaden.

We hadden maandagavond tot laat doorgewerkt om alle ‘puntjes op de i’ te zetten. Nog een likje verf hier, een plantje daar, een vaasje zus en een kaarsje zo. Stoeltjes wisselen, nog een paar tafeltjes in elkaar zetten … het MOEST gewoon af. Dus eigenlijk waren we maar wát blij dat Shirley ook háár taak heel serieus nam.

Staand boven op die ladder en even later haast liggend achter een stoeltje … het heeft een paar heel erg leuke platen opgeleverd. We hebben ze nog niet allemaal binnen. Zodra dat gebeurd is zullen we iedere dag een andere kamer gaan presenteren op onze facebook pagina. Dus hou ons daar (https://www.facebook.com/dalaurobedbreakfast/) de komende week een beetje extra in de gaten!

Alvast een sneak preview? Op Shirley’s eigen facebook pagina mochten we de eerste glimpen opvangen. Wij zeggen, wow! Wat vind jij?

Nu dit project achter de rug is kunnen we ons gaan richten op de volgende stap. Een nieuwe huisstijl, nieuw logo en nieuwe website. Inclusief een nieuw online reserveringssysteem. We willen ons 10e seizoen niet zómaar voorbij laten gaan. En daarbij, we moeten toch wat te doen hebben in onze vrije tijd. Niet dan?

Wordt vervolgd … maar kom ondertussen gerust genieten van het Limburgse land en onze spik-splinter-nieuwe kamers. Daar heb je geen nieuwe website voor nodig. Toch?

Tot gauw!
Laura en Rob.