Tijd voor verandering

Al ruim 13 jaar ontvangen wij met heel veel plezier gasten op, naar onze bescheiden mening, een van de mooiste plekjes in Zuid Limburg.

Meer dan 15.000 gasten proefden van onze gastvrijheid, genoten van de omgeving en al het lekkers dat daar uit voortkomt. Velen werden ambassadeur en namen vrienden mee. Zo leerden steeds meer mensen onze fijne plek kennen. We twijfelen er niet aan dat er nog veel gasten zijn die ons hadden willen ontdekken, maar toch hebben we besloten om te gaan afronden.

Het is mooi geweest.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie reacties en recensies die we mochten ontvangen. De laatste jaren staan we steevast in de top van beste B&B’s op Zoover. En daar zijn we trots op.

Op 1 januari 2022 sluiten wij de deuren van Dalauro.

En hoewel dat besluit ons zwaar valt, gaan we er niet al te ingewikkeld over doen. Het biedt immers ook de ruimte om (eindelijk) eens door te pakken op een weg die we al langer willen inslaan.

We beginnen aan een volgend hoofdstuk. We gaan teams helpen om met meer plezier en energie te werken aan nog tevredener klanten. Een onderwerp dat ons de afgelopen jaren steeds meer ‘pakte’. We hebben onze B&B ervaringen, samen met ons ‘corporate verleden’, vertaald naar een methode die werkt. Niet alleen in de hospitality, maar zeker ook in een andere branche. We bedachten er zelfs al een naam voor, hosvitality. Maar het lukte steeds niet om hier echt een punt van te maken. En dat is eigenlijk best logisch. Je kan immers maar focussen op één ding, en onze gasten hebben daarin voortdurend de hoogste prioriteit. Tot 1 januari, dus.

Maar … da’s over 4 maanden pas!

Dat klopt. En de resterende maanden van 2021 kun je dus nog ‘gewoon’ komen genieten van La Dolce Vita in het Toscane van Limburg. Van alles wat van Dalauro ‘niet zómaar een bed & breakfast’ maakt. Maar de ruimte is beperkt, dus kijk hier voor de mogelijkheden.

Tot gauw,
bij Laura en Rob.

P.S. (1)

Ons pand (en bedrijf) staan te koop. Stiekem hopen we dat zich in dat proces een nieuwe Laura en Rob aandienen, die op dezelfde plek gasten gaan verwennen. Zodat jullie Eyserheide niet van je lijstje hoeven te halen. Maar voor hetzelfde geld dient zich iemand aan die hele andere plannen heeft. De toekomst gaat het uitwijzen.

Zelf interesse? Laat het ons weten!

P.S. (2) 

De komende maanden zullen we steeds een beetje meer gaan vertellen over onze nieuwe business. Mocht je nieuwsgierig zijn naar onze nieuwe koers, link dan met ons op LinkedIn. Klik hier voor Laura’s profiel, hier voor dat van Rob en hier voor de bedrijfspagina van Hosvitality.