Met wederzijds genoegen

Nog even, en dan is het zo ver. Dan sluiten wíj́ het hoofdstuk Dalauro af en geven we het stokje over aan Nathalie en Rob. Twee ontzettend leuke, gepassioneerde en gemotiveerde mensen, die we het 100% toevertrouwen om ‘onze’ naam hoog te houden. We staan ‘m dan ook in het volste vertrouwen af. Onlangs stelden ze zich in een Facebook live stream al aan jullie voor. Gemist? Kijk het hier terug.

De overdracht is op 1 maart. En omdat wij ons de komende weken vol gaan focussen op onze verhuizing, zal dit onze laatste bericht aan jullie zijn. Vanaf hier nemen Nathalie en Rob het stokje alvast over voor wat betreft de communicatie over Dalauro (en de afhandeling van de reserveringen).

Maar niet voordat we jullie heel erg bedanken voor zo veel jaar plezier.
Want het genoegen was écht wederzijds!

Wat wáren we nerveus toen we ruim 13 jaar geleden Leny en Arthur ontvingen, onze aller-aller-eerste gasten. En wat waren we opgelucht toen ze vertelden dat ze het ontzettend naar de zin hadden. Moest eigenlijk ook wel, want we hebben de ‘hebben-we-wel-alles-onder-controle-checklist’ ontelbare keren doorlopen 🙂

Wat dat betreft ging het er onlangs bij Johan en Marianne een stuk relaxter aan toe. Zij waren, vanwege de lockdown, onbedoeld onze aller-aller-laatste gasten. Als volwaardig routiniers bezorgden we ook hen een fijn verblijf. En ook dat moest eigenlijk wel, want inmiddels hadden we toch al een paar duizend keer kunnen oefenen 🙂

Zo hebben velen van jullie een mooi plekje in onze herinneringen, maar een speciale vermelding gaat toch écht wel uit naar Yolanda en Paul. We horen het ze nog zeggen: “We gaan eigenlijk nooit twee keer naar hetzelfde adresje’.

Het werden er 17.

We hebben van jullie genoten.
En van die andere ruim 15.000 gasten.

Dank jullie wel!

Maar, wat gingen jullie ook alweer doen?

Wij gaan ons volledig focussen op onze nieuwe liefde:

“Het helpen van ondernemers en teams
om met nóg meer plezier te werken
aan nóg tevredener klanten.”

Laura is al een tijdje actief op dit vlak als #businesscoachindenatuur, waarbij ze zich richt op zelfstandig ondernemers die een klankbord nodig hebben bij het maken van keuzes.

Daarnaast hebben we samen een product ontwikkeld dat het beste uit teams naar boven haalt. Onze opgedane ervaring in de hospitality is daarbij een belangrijke pijler. We noemen het Hosvitality, je bedrijf vitaal gastvrij. We hebben al diverse mooie opdrachten mogen uitvoeren en krijgen er super veel energie van!

Tenslotte werken we sinds een jaar met onze partners van The Choice samen aan grotere opdrachten.

Kortom … genoeg te doen!

Meer weten over onze producten?
Klik op een van de links hierboven!

Of bel Laura (06-21521382) of Rob (06-36205020).

óf LINK met ons op LinkedIn.

Klik hier voor Laura’s profiel,
hier voor dat van Rob en
hier voor de bedrijfspagina van Hosvitality, je bedrijf vitaal gastvrij.